Zij gingen het avontuur aan!

Samenwerken is een win-winsituatie

De magie van dit initiatief schuilt in het feit dat zowel mentor als mentee bijdragen en bijleren. Dankzij Team4Job heb ik in 5 trajecten meer kunnen leren dan mijn mentees. Heerlijk als je samen kan vieren dat je mentee opnieuw een job heeft gevonden, door samen te werken in een win-winsituatie.

loic

Loïc

Mentor

Hij geloofde in mij

Al bij mijn eerste afspraak bij Team4Job heeft het team me meteen de juiste mentor toegewezen: degene die bij mijn behoeften en persoonlijkheid zou passen. Hij begreep wie ik was en hij geloofde in mij. Ik raad Team4Job aan omwille van hun professionaliteit, hun interesse in de werkzoekende en de gepersonaliseerde ondersteuning.

Photo-Burcu-1

Burcu

Mentee

Confrontatie met de realiteit op de werkvloer

De opvolging door Team4Job is positief voor onze werkzoekenden omdat ze expertise over specifieke sectoren deelt, een confrontatie levert met de realiteit op de werkvloer en waardevolle ondersteuning biedt via een bijzonder partnerschap.

cpas

Serviceteam ISP - CPAS

Partner

Een intense ervaring

De workshops van Team4Job zijn zeer verrijkend. Het is al lang geleden dat ik zo’n intense ervaring heb gedeeld met mensen die ik amper een paar uur ken!

Isabelle

Isabelle

Mentor

Ik wist het allemaal niet meer in mijn zoektocht naar werk...

Na meerdere mislukkingen wist ik het allemaal niet meer in mijn zoektocht naar werk. Ik voelde dat ik hulp nodig had om opnieuw zelfvertrouwen te krijgen. Mijn mentor hielp me mijn zelfvertrouwen terug te vinden. Hij was mijn kompas. Vandaag heb ik een job waarin ik kan openbloeien.

laurant2

Laurent

Mentee

Het mentorschap heeft me geleerd om mijn sterke punten te benadrukken

Het mentorschap heeft me geleerd om tijdens een sollicitatiegesprek mijn sterke punten te benadrukken en om gestructureerder te spreken. Ik begrijp nu ook beter hoe een selectieproces bij een bedrijf verloopt en hoe ik me daaraan kan aanpassen.

Mélanie

Mélanie

Mentee

Een boost geven

Wanneer je iemand helpt om werk te vinden, doe je iets goeds. Wanneer je hem ook psychologisch ondersteunt, geef je hem een echte boost. En door iemand anders te boosten, boost je ook jezelf!

Astrid-mentor

Astrid

Mentor

Ik heb opnieuw vertrouwen in mezelf

Ik was moedeloos geworden tijdens mijn zoektocht naar werk. Dankzij Team4Job heb ik opnieuw veel zelfvertrouwen gekregen. Daardoor heb ik ook maximaal kunnen profiteren van het uitgebreide netwerk van Team4Job. Heel erg bedankt!

Edouard

Edouard

Mentee

Ervaring delen

Ik wil jullie enorm bedanken omdat jullie me de mogelijkheid hebben gegeven om deze ervaring te delen. Al na het eerste gesprek voelde ik dat dit buitengewoon was.

Laurent-mentor

Lorenzo

Mentor

De impact vergroten

Het team van Team4Job heeft het buitengewone talent om letterlijk energie door te geven aan zijn community, wat de individuele en collectieve impact vergroot.

Pierre-Loic

Pierre-Loïc

Mentor

Ik ben enorm dankbaar

Vóór ik bij Team4Job ging aankloppen, bleef ik ter plaatse trappelen in mijn zoektocht naar werk. Ik solliciteerde veel en kreeg maar weinig reacties. Dus besliste ik om de stap te zetten en langs te gaan bij Team4Job. En ik heb er geen spijt van: ik kreeg er eerst en vooral een persoonlijk en warm onthaal. Het team heeft vervolgens mijn profiel en mijn vragen onderzocht om een mentor te vinden van wie de waarden het meest aansloten bij mijn verwachtingen. Nu ben ik Team4Job en mijn mentor enorm dankbaar. Ze hebben me psychologisch ondersteund en snel geholpen op maat van mijn behoeften. Het zou veel langer geduurd hebben om op mijn eentje hetzelfde resultaat te bereiken.

Carole

Carole

Mentee
OOK JIJ KAN DIT AVONTUUR AANGAAN!

Wat denk je? Zet de stap!